DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Наукові праці >
Навчально-методичні матеріали >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/813

Назва: Агрофізичні властивості ґрунту
Інші назви: Агрофизические свойства почвы
Автори: Міщенко, Ю. Г.
Прасол, В. І.
Масік, І. М.
Мищенко, Ю. Г.
Прасол, В. И.
Масик, И. Н.
Mishchenko, Y. G.
Prasol, V. I.
Masik, I. М.
Ключові слова: структура ґрунту
будова орного шару
маса ґрунту
структура почвы
строение пахотного слоя
масса грунта
Дата публікації: 2012
Видавець: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Агрофізичні властивості ґрунту [Електронний ресурс] : методичні вказівки по виконанню лабораторно-практичних занять та самостійної роботи з землеробства для студентів з напрямку 6.090101 „Агрономія” очної та заочної форми навчання / укл. : Ю. Г. Міщенко, В. І. Прасол, І. М. Масик. – Суми : СНАУ, 2012. – 27 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час проведення лабораторно-практичних занять по визначенню вологості, структури і водотривкості ґрунту, будови орного шару ґрунту. Містять теоретичну частину, питання для самоперевірки, а також практичну частину. Методические указания направлены на оказание методической помощи студентам при проведении лабораторно-практических занятий по определению влажности, структуры и водоупорности почвы, строения пахотного слоя почвы. Содержат теоретическую часть, вопросы для самопроверки, а также практическую часть.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/813
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
2525.doc595 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити
2525.doc595 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок