DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Наукові праці >
Навчально-методичні матеріали >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/799

Назва: Стандартизація, метрологія, сертифікація
Інші назви: Стандартизация, метрология, сертификация
Автори: Касянчук, Вікторія Вікторівна
Бергілевич, Олександра Миколаївна
Касянчук, Виктория Викторовна
Бергилевич, Александра Николаевна
Kasyanchuk, V. V.
Berhilevych, O. M.
Ключові слова: стандарт
виробничий процес
маркування
метрологія
стандарт
производственный процесс
маркировка
метрология
Дата публікації: 2012
Видавець: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Стандартизація, метрологія, сертифікація [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів 2 курсу з напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” для денної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич. – Суми: СНАУ, 2012. – 65 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація» містить 9 лекцій, в яких коротко викладено теоретичний курс з даної навчальної дисципліни та спрямований на надання методичної допомоги студентам під час її вивчення дисципліни.Метою вивчення дисципліни є одержання знань по основам метрології, стандартизації і сертифікації та набуття умінь та навичок в роботі з вимірювальними приладами, стандартами та організацією проведення сертифікації на виробництві.Метрологія, стандартизація та сертифікація є одним із важливих засобів вирішення питань підвищення якості продукції харчової промисловості, прискорення науково технічного прогресу і поліпшення організації виробництва, ефективного керування факторами, інтенсифікують розвиток АПК. Конспект лекций по дисциплине «Стандартизация, метрология, сертификация» содержит 9 лекций, в которых кратко изложен теоретический курс по данной учебной дисциплине и направлен на оказание методической помощи студентам во время ее изучения. Целью изучения дисциплины является получение знаний по основам метрологии, стандартизации и сертификации и приобретения умений и навыков в работе с измерительными приборами, стандартами и организацией проведения сертификации на производстве. Метрология, стандартизация и сертификация является одним из важных средств решения вопросов повышения качества продукции пищевой промышленности, ускорение научно-технического прогресса и улучшения организации производства, эффективного управления факторами , интенсифицируют развитие АПК.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/799
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
2515.doc602 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок