DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Наукові праці >
Патенти >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6188

Назва: М’ясомісткі сардельки з м’ясом качки мускусної
Інші назви: Мясосодержащие сардельки с мясом утки мускусной
Meat-containing sausages with Muskovy duck meat
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Тищенко, Василий Иванович
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Ключові слова: м'ясо качки мускусної
м'ясо-вмісні сардельки
харчова цінність
мясо утки мускусной
мясо-содержащие сардельки
пищевая ценность
muskovy duck meat
meat-containing sausages
biological value
Дата публікації: 26-бер-2018
Видавець: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Божко Н. В. М’ясомісткі сардельки з м’ясом качки мускусної [Електронний ресурс] : пат. 124221 UA A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 10831, заявл. 06.11.2017, опубл. 26.03.2018 р., Бюл. № 6.
Короткий огляд (реферат): У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-місткі сардельки з м’ясом качки мускусної, які містять яловичину 1 сорту, шпик боковий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор, перець чорний мелений, коріандр мелений, часник свіжий, білковий стабілізатор із свинячої шкурки та молоко сухе, соєвий ізолят, препарат розчинної клітковини ХВ Fiber. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясе-содержащих сардельках с мясом утки мускусной, содержащие говядину 1 сорта, шпик боковой, соль поваренную, нитрит натрия, сахар, перец черный молотый, кориандр молотый, чеснок свежий, белковый стабилизатор из свиной шкурки и молоко сухое, соевый изолят, препарат растворимой клетчатки ХВ Fiber.
Опис: The patent for a useful model provides data on meat- containing sausages with muskovy duck meat containing grade 1 beef, pork fet, salt, sodium nitrite, sugar, black pepper, ground coriander, fresh garlic, protein stabilizer from pork skins and milk powder, soy isolate, soluble fiber preparation Fiber.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6188
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
М’ясомісткі сардельки з м’ясом качки мускусної.pdf160,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок