DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Наукові праці >
Патенти >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6184

Назва: Комбінована варена ковбаса з м’ясом риби «Василівська»
Інші назви: Комбинированная вареная колбаса с мясом рыбы «Василёвская»
Combined cooked sausage with meat of fish
Автори: Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталія Володимирівна
Горбач, Владислав Леонідович
Назаренко, Юлія Володимирівна
Цигура, Вікторія Вікторівна
Уханова, Ірина Миколаївна
Тищенко, Василий Иванович
Божко, Наталья Владимировна
Горбач, Владислав Леонидович
Назаренко, Юлия Владимировна
Цигура, Виктория Викторовна
Уханова, Ирина Николаевна
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Gorbach, Vladyslav Leonidovich
Nazarenko, Yuliya Vladimirovna
Tsyhura, Viktoriya Victorovna
Ukhanova, Iryna Mykolaivna
Ключові слова: рибна сировина
харчова цінність
біологічна цінність
рыбное сырье
пищевая ценность
биологическая ценность
fish raw materials
nutritional value
biological value
Дата публікації: 26-гру-2016
Видавець: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Комбінована варена ковбаса з м’ясом риби «Василівська»[Електронний ресурс] : пат. 112616 UA A23L 13/00.. / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. Л. Горбач [та ін.] ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 06150, заявл. 06.06.2016, опубл.26.12.2016 р., Бюл. № 24.
Короткий огляд (реферат): У патенті на корисну модель наводяться дані про комбіновану варену ковбасу з м’ясом риби «Василівську», яка містить яловичину знежиловану другого гатунку, свинину знежиловану напівжирну, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, сіль кухонну, нітрит натрію, яка відрізняється тим, що містить фарш білого товстолобика та клітковину вівсяних висівок, горіх мускатний. В патенте на полезную модель приводятся данные о комбинированной вареную колбасу с мясом рыбы «Василевскую», которая содержит говядину жилованную второго сорта, свинину жилованную полужирную, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, соль поваренную, нитрит натрия, отличающуюся тем, содержит фарш белого толстолобика и клетчатку овсяных отрубей,орех мускатный.
Опис: In the patent for a useful model data is given on the combined boiled sausage with meat of fish "Vasilivska", which contains beef, distilled from the second brand, pork bacon, semolina, starch, ground black pepper, nutmeg, salt, sodium nitrite, which is different, which contains minced meat of white carp and oat bran, nutmeg.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6184
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Василівська.pdf174,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок