DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Наукові праці >
Патенти >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6183

Назва: М'ясовмісні напівфабрикати січені "Cумські" з порошком кісточок червоного винограду
Інші назви: Мясосодержащие полуфабрикаты рубленые "Cумские" с порошком косточек красного винограда
Meat-containing semi-finished patties "Sumsky" with powder of red grape seed
Автори: Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Окуневська, Світлана Олександрівна
Пасичный, Василий Николаевич
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Окуневская, Светлана Александровна
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Okunevska, Svitlana Olexandrovna
Ключові слова: м'ясо качки
напівфабрикати січені
харчова цінність
мясо утки
полуфабрикаты рубленые
пищевая ценность
duck meat
meat-containing semi-finished patties
nutritional value
Дата публікації: 26-гру-2017
Видавець: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: М'ясовмісні напівфабрикати січені "Cумські" з порошком кісточок червоного винограду [Електронний ресурс] : пат. № 121969 UA A23L 13/60../ В. М. Пасічний, Н. В. Божко, В. І. Тищенко, С. О. Окуневська ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 05988, заявл. 15.06.2017, опубл. 26.12.2017 р., Бюл. № 24.
Короткий огляд (реферат): У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясні січені напівфабрикати - котлети, що містять м'ясо індика механічного обвалювання, м'ясо качки, шкіру індика, гідратовану клітковину вівсяних висівок, яйця курячі, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, перець чорний мелений, згідно з корисною моделлю, на стадії приготування фаршу як джерело антиокислювальних речовин додають порошок кісточок червоного винограду.В патенте на полезную модель приводятся данные о мясные рубленные полуфабрикаты - котлеты, содержащих мясо индюка механической обвалки, мясо утки, кожу индюка, гидратированную клетчатку овсяных отрубей, яйца куриные, лук репчатый свежий, соль поваренную, перец черный молотый, согласно изобретению, на стадии приготовления фарша как источник антиокислительных веществ добавляют порошок косточек красного винограда.
Опис: In the patent for a useful model, data is given on meat snails semi-finished products - meatballs containing turmeric mechanical collapse, duck meat, turkey skin, hydrated oat bran fiber, chicken eggs, fresh onion, salt casserole, black pepper ground, according to a useful model, in the preparation of minced meat as a source of antioxidants, add the powder of red grape seeds.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6183
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
М'ясовмісні напівфабрикати.pdf160,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок