DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Наукові праці >
Монографії, розділи монографій >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5997

Назва: Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meat
Інші назви: Дослідження ефективності натуральних антиоксидантних препаратів у технології м’ясних і м'ясо-містких виробів з м’ясом водоплавної птиці
Исследование эфективности натуральних антиоксидантных препаратов в технологии мясных и мясосодержащих изделий с мясом водоплавающей птицы
Автори: Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichniy, Vasily Nikolaevich
Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Ключові слова: cranberry extract
rosemary extract
grape seed extract
екстракт журавлини
екстракт розмарину
екстракт виноградних кісточок
экстракт клюквы
экстракт розмарина
экстракт виноградных косточек
Дата публікації: 2018
Видавець: Izdevnieciba «Baltija Publishing»
Бібліографічний опис: Bozhko N. V. Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meat [Electronic resource] / N. V. Bozhko, V. M. Pasichnyi // Development of natural sciences in countries of the European Union taking into account the challenges of XXI century : collective monograph. - Lublin : Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2018. - Р. 58-78.
Короткий огляд (реферат): The article is devoted to the study of high antioxidant activity of rosemary and grape seed extracts, cranberries and black currant extracts, red grape seed powders, and the inhibition of the oxidation process of duck meat and meat-packed meat products containing duck meat. Стаття присвячена дослідженню високої антиоксидантної активності екстрактів розмарину і виноградних кісточок, екстрактів журавлини та чорної смородини, порошку кісточок червоного винограду, та ефективності гальмування процесу окислення ліпідів м’яса качки та м'ясо-містких виробів із вмістом м’яса качки.
Опис: Статья посвящена исследованию высокой антиоксидантной активности экстрактов розмарина и виноградных косточек, экстрактов клюквы и черной смородины, порошка косточек красного винограда, и эффективности торможения процесса окисления липидов мяса утки и мясо-вместительных изделий с содержанием мяса утки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5997
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Божко_Пасічний_Монографія.pdf573,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок