DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Дипломні роботи >
Харчових технологій >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5855

Назва: Удосконалення технології виробництва крему вершкового та проектування технологічного процесу в ресторані на 60 місць із розрахунком холодного цеху
Інші назви: Совершенствование технологии производства крема сливочного и проектирование технологического процесса в ресторане на 60 мест с расчетом холодного цеха
Improving the technology of cream cream production and designing a technological process in a restaurant for 60 seats with the calculation of a cold shop
Автори: Протащук, С. С.
Протащук, С. С.
Protaschuk, S. S.
Ключові слова: ресторанне господарство
нові технології
фірмова страва
общественное питание
новые технологии
фирменное блюдо
catering
new technologies
specialty dish
Дата публікації: 2018
Видавець: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевой
Короткий огляд (реферат): В проекті проаналізовано стан розвитку ресторанного господарства, описані технології виготовлення крему, розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху, визначені виробничі площі та проведений розрахунок виробничих працівників. В проекте проанализировано состояние развития ресторанного хозяйства, описаны технологии изготовления крема, рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции, также подобрано оборудование для эффективной работы цеха, определенные производственные площади и произведен расчет производственных работников.
Опис: The project analyzes the state of the development of the restaurant industry, describes the technologies for making the cream, considers technological production schemes and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products, also selected equipment for the efficient work of the workshop, certain production areas and the calculation of production workers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5855
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Протащук С. С.диплом.pdf2,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок