DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Дипломні роботи >
Харчових технологій >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5831

Назва: Технологія виробництва напівфабрикатів та технічне переоснащення цеху напівфабрикатів на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»
Інші назви: Технология производства полуфабрикатов и техническое переоснащение цеха полуфабрикатов на ООО «Глобинский мясокомбинат»
The technology of Production of semi-finished productsand technical re-equipment of the workshop of semi-finished products at LLC «Globinsky meat processing plant»
Автори: Будніцька, Ганна Олександрівна
Будницкая, Анна Александровна
Budnitskaia, Anna
Ключові слова: технологія
напівфабрикат
м'ясо
технология
полуфабрикаты
мясо
technology
semi-fabricate
meat
Дата публікації: 2018
Видавець: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко
Короткий огляд (реферат): Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах, розширення асортименту продукції та впровадження ресурсо-заощаджувальних технологій, спрямованих на здешевлення продукції та вирішення проблеми збалансованого здорового харчування людини. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является удовлетворение потребностей населения в высококачественных мясных продуктах, расширение ассортимента продукции и внедрение ресурсо-сберегательных технологий, направленных на удешевление продукции и решение проблемы сбалансированного здорового питания человека.
Опис: The main task of the meat-processing industry, as one of the most important spheres of the national economy and industry, is to meet the population's needs for high-quality meat products, expand the product range and introduce resource-saving technologies aimed at reducing the cost of products and solving the problem of balanced healthy human nutrition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5831
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
будницька.pdf2,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок