DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Курсові проекти >
Харчових технологій >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5695

Назва: Обґрунтування та аналіз технології виробництва пива світлого
Інші назви: Обоснование и анализ технологии производства пива светлого
Substantiation and analysis of light beer production technology
Автори: Токарєв, Олексій Вікторович
Токарев, Алексей Викторович
Tokarev, Alexey Viktorovich
Ключові слова: пиво
якість
контроль якості
пиво
качество
контроль качества
beer
quality
quality control
Дата публікації: 2018
Видавець: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено властивості пива світлого, показники його якості, а також розробка модельної міні-пивоварні. В статье исследованы свойства пива светлого, показатели его качества, а также разработка модельной мини-пивоварни.
Опис: The article investigates the properties of light beer, indicators of its quality, as well as the development of a model mini brewery.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5695
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Курсова.pdf1,91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок