DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Курсові проекти >
Харчових технологій >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5694

Назва: Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житнього
Інші назви: Обоснование и анализ технологии производства хлеба ржаного
Justification and analysis of the technology of rye bread production
Автори: Копиця, Олексій Анатолійович
Копица, Алексей Анатольевич
Kopitsa, Alexey Anatolyevich
Ключові слова: хліб
якість
контроль якості
хлеб
качество
контроль качества
bread
quality
quality control
Дата публікації: 2018
Видавець: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено властивості хліба житнього, показники його якості, а також розробка модельної хлібопекарні та розрахунок її продуктивності. В статье исследованы свойства хлеба ржаного, показатели его качества, а также разработка модельной хлебопекарни и расчет ее производительности.
Опис: The article investigates the properties of rye bread, indicators of its quality, as well as the development of a model bakery and the calculation of its productivity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5694
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
пдф курсач.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок