DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Курсові проекти >
Харчових технологій >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5614

Назва: Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробів
Інші назви: Обоснование и анализ технологии производства бараночных изделий
Substantiation and analysis production technology bagels products
Автори: Балаклейська, Дар’я Миколаївна
Балаклейская, Дарья Николаевна
Balakleiska, Daria Mykolayivna
Ключові слова: бубличні вироби
рідка опара
тісто
бараночные изделия
жидкая опара
тесто
bagels products
liquid opaque
dough
Дата публікації: 2018
Видавець: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено властивості бубличних виробів, показники їх якості, а також розробка бубликів функціонального призначення «Київські». В роботе исследованы свойства бараночных изделий, показатели их качества, а также разработка баранок функционального назначения «Киевские».
Опис: The article investigates the properties of bagels products, its quality indicators, as well as the development of bagels of functional purpose “Kiyevskiye”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5614
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
kursach_Balakleyskoyi.pdf1,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок