DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Дипломні роботи >
Харчових технологій >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5388

Назва: Розробка технології напівфабрикату високого ступеня готовності для виробництва желейного крему
Інші назви: Разработка технологии полуфабриката высокой степени готовности для производства желейного крема
Development of high-availability semi-finished product technology for the production of jelly cream
Автори: Сміян, Наталія Володимирівна
Смиян, Наталья Владимировна
Smiyan, Nataliya Volodumurivna
Ключові слова: десертна продукція
гелеутворення
напівфабрикат
десертная продукция
гелеобразование
полуфабрикат
dessert products
gelling
semi-finished products
Дата публікації: 2018
Видавець: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевой
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка технології напівфабрикату високого ступеня готовності у вигляді сухої суміші для виробництва желейного крему. Вивчена можливість використання каррагінану та каміді тари у складі напівфабрикату високого ступеня готовності для виробництва желейного крему. Досліджено вплив різних факторів на функціонально-технологічні властивості модельних систем на основі карагенану. Розроблено рецептурний склад напівфабрикату та десертної продукції з його використанням. Розроблено проект технічних умов та технологічної інструкції на запропоновані напівфабрикати. Ефективність прийнятих рішень підтверджено економічними розрахунками. Целью работы является разработка технологии полуфабриката высокой степени готовности в виде сухой смеси для производства желейного крема. Изучена возможность использования каррагинана и камеди тары в составе полуфабриката высокой степени готовности для производства желейного крема. Исследовано влияние различных факторов на функционально-технологические свойства модельных систем на основе каррагинана. Разработан рецептурный состав полуфабриката и десертной продукции с его использованием. Разработан проект технических условий и технологической инструкции на предложенные полуфабрикаты. Эффективность принятых решений подтверждена экономическими расчетами.
Опис: The aim of the work is to develop a high-availability semi-finished product technology in the form of a dry mixture for the production of jelly cream. The possibility of using carrageenan and gum tare in the composition of a semi-finished product for the production of jelly cream has been studied. The influence of various factors on the functional and technological properties of model systems based on carrageenan was studied. The recipe composition of semi-finished and dessert products with its use has been developed. A draft of technical specifications and a technological instruction for the proposed semi-finished products has been developed. The effectiveness of the decisions taken is confirmed by economic calculations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5388
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Сміян Н. В. Диплом.pdf3,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок