DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Дипломні роботи >
Харчових технологій >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5387

Назва: Удосконалення технології самбуку з використанням льняного жмиху
Інші назви: Усовершенствование технологии самбук с использованием льняного жмиха
Improving the technology of sambuk using linen pulp
Автори: Авхачова, М. О.
Авхачёва, М. А.
Akshachova, M. O.
Ключові слова: самбук
жмих
льон
самбук
жмых
лен
sambuk
zmich
flax
Дата публікації: 2018
Видавець: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Короткий огляд (реферат): Робота складається із вступу, п’яти розділів, висновків, переліку використаної літератури і додатків. У вступі обгрунтовується актуальність теми та формулюються задачі подальшого дослідження. Работа состоит из вступления, пяти разделов, выводов, списка использованной литературы и приложений. Во введении обосновывается актуальность темы и формулируются задачи дальнейшего исследования.
Опис: The work consists of an introduction, five sections, conclusions, a list of used literature and applications. The introduction substantiates the relevance of the topic and formulates the objectives of further research.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5387
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Авхачова М. О. Диплом .pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок