DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Курсові проекти >
Харчових технологій >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3399

Назва: Розроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів в цеху малої потужності
Інші назви: Розработка аппаратурно-технологической схемы производства хлебобулочных изделий в цеху малой мощности
Development of a hardware-technological scheme of production of bakery products in the shop of small capacity
Автори: Петрина, А. В.
Петрина, А. В.
Petrina., A. V.
Ключові слова: апаратурно-технологічна схема
хлібобулочні вироби
виробництво
аппаратурно-технологическая схема
хлебобулочные изделия
производство
hardware-technological scheme
bakery
manufacturing
Дата публікації: 2016
Видавець: Cумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. Ю. Савченко-Перерва
Короткий огляд (реферат): Розробка апаратурно-технологічної схеми для виробництва хлібобулочних виробів та визначення потужності електродвигуна тістомісильної машини. Разработка аппаратурно-технологической схемы производства хлебобулочных изделий и определение мощности электродвигателя тестомесильной машины.
Опис: Development of apparatus-technological scheme of production of bakery products and the definition of the motor power dough mixers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3399
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Курсова Петриної А.В..pdf852,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок