DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Дипломні роботи >
Харчових технологій >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3279

Назва: Реконструкція ЗАТ «Гадячсир» (цех із виробництва сухих молочних продуктів)
Інші назви: Реконструкция ЗАО «Гадячсыр» (цех по производству сухих молочных продуктов)
Reconstruction of «Gadyachsyr" (plant for the production of dry milk products)
Автори: Пилипенко, Денис Анатолійович
Пилипенко, Денис Анатольевич
Pilipenko, Denis A.
Ключові слова: молоко
білки
жири
молоко
белки
жиры
milk
proteins
fats
Дата публікації: 2015
Видавець: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій; наук. керівник Д. В. Гриньова
Короткий огляд (реферат): Молоко і молочні продукти займають важливе місце в харчуванні людей. Вони забезпечують організм оптимально збалансованими і легкозасвоюваними білками, жирами, вуглеводами і мінеральними речовинами. Відповідно до рекомендацій інституту харчування Академії медичних наук, щоденне споживання молочних продуктів повинно складати 30 % загальної кількості раціону. Сухе молоко – дуже цінний молочний продукт з високим вмістом повноцінного білка, кальцію, комплексів вітамінів. Виробництво такого продукту доцільне, так як це продукт тривалого терміну зберігання, зручний для приготування їжі, має приємний смак і високу харчову цінність. Сухе молоко використовують в багатьох виробництвах як напівфабрикат, воно є цінним продуктом в умовах ринку. Молоко и молочные продукты занимают важное место в питании людей. Они обеспечивают организм оптимально сбалансированными и легкоусвояемыми белками, жирами, углеводами и минеральными веществами. Согласно рекомендациям института питания Академии медицинских наук, ежедневное потребление молочных продуктов должно составлять 30% общего количества рациона. Сухое молоко - очень ценный молочный продукт с высоким содержанием полноценного белка, кальция, комплексов витаминов. Производство такого продукта целесообразно, так как это продукт длительного срока хранения, удобный для приготовления пищи, имеет приятный вкус и высокую пищевую ценность. Сухое молоко используют во многих производствах как полуфабрикат, оно является ценным продуктом в условиях рынка.
Опис: Milk and dairy products play an important role in feeding people. They provide the body with optimally balanced and digestible proteins, fats, carbohydrates and minerals. According to the recommendations of the Institute of Nutrition Academy of Medical Sciences, the daily consumption of dairy products should be 30% of the total diet. Milk - a very valuable milk product high in complete protein, calcium, vitamin complexes. Production of the product appropriate, as this product a long shelf life, suitable for cooking, has a pleasant taste and high nutritional value. Milk used in many industries like semi-finished product, it is a valuable product in the marketplace.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3279
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Специалист_молоко 2.pdf8,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок