DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Дипломні роботи >
Біолого-технологічний >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3271

Назва: Дослідження технологічних процесів виробництва варено-копчених ковбас та варено-копчених натуральних м'ясних виробів в умовах СФГ "Колос" Куликівського району Чернігівської області
Інші назви: Исследование технологических процессов производства варено-копченых колбас и варено-копченых натуральных мясных изделий в условиях КФХ "Колос" Куликовского района Черниговской области
Research manufacturing processes boiled-smoked sausages and boiled-smoked meat products in natural conditions SFG "Colossus" Kulikovsky district, Chernihiv region
Автори: Пестова, Діана Вячеславівна
Пестова, Диана Вячеславовна
Pestova, Diana Vyacheslavovna
Ключові слова: варено-копчена ковбаса
варено-копчені натуральні м'ясні вироби
балик
варено-копченая колбаса
варено-копченые натуральные мясные изделия
балык
boiled-smoked sausage
boiled-smoked natural meat products
cured fillet
Дата публікації: 2013
Видавець: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Біолого-технологічний факультет; наук. керівник М. Ф. Приходько
Короткий огляд (реферат): Вивчено та проаналізовано технологію виробництва ковбасних та натуральних м’ясних виробів у виробничих умовах ковбасного цеху СФГ "Колос" Куликівського району Чернігівської області, проведені лабораторні спостереження, досліди та технологічні розрахунки, досліджені напрямки удосконалення окремих технологічних операцій. Изучена и проанализирована технология производства колбасных и натуральных мясных изделий в производственных условиях колбасного цеха КФХ "Колос" Куликовского района Черниговской области, проведены лабораторные наблюдения, опыты и технологические расчеты, исследованы направления усовершенствования отдельных технологических операций.
Опис: The technology production of sausage and natural meat products in the production conditions of sausage shop peasant farm Kolos Kulikovskii district, Chernihiv region were studied and analyzed also conducted laboratory observations, experiments and technological calculations, investigated directions of improvement of separate technological operations
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3271
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
пестова.pdf1,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок