DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Наукові праці >
Патенти >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2873

Назва: Патент 84436. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Інші назви: Патент 84436. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Автори: Перцевой Федір Всеволодович
Гурський Петро Васильович
Чаговець Вікторія Віталіївна
Чаговець Любов Олексіївна
Власов Олександр Веніамінович
Снєгур Фаріда Мухамедівна
Хомічак Любомир Михайлович
Перцевой Микола Федорович
Обозна Маргарита Василівна
Бідюк Дмитро Олегович
Борисова Аліна Олексіївна
Крапівницька Ірина Олексіївна
Гарнцарек Барбара Чеславівна
Гарнцарек Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Гурский, Петр Васильевич
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Власов, Александр Вениаминович
Снегур, Фарида Мухамедовна
Хомичак, Любомир Михайлович
Перцевой, Николай Федорович
Обозная, Маргарита Васильевна
Бидюк, Дмитрий Олегович
Борисова, Алина Алексеевна
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Obozna, Marharyta Vasylivna
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Ключові слова: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Дата публікації: 2013
Видавець: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84436 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, В. В. Чаговець ; СНАУ. - № u 2013 03530; заявл. 22.03.2013; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії пальмоядрової тугоплавкої у співвідношенні як 1:1, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
Опис: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется смесь масла растительного рафинированного дезодорированного и масла пальмоядрового тугоплавкого в соотношении как 1:1, как соль плавильная используется цитрат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2873
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Патент 84436. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного.PDF421,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок