DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Наукові праці >
Звіти з науково-дослідної роботи >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2684

Назва: Підвищення ефективності молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах сировинної зони ПАТ "Бель Шостка Україна"
Інші назви: Повышение эффективности молочного скотоводства в сельскохозяйственных предприятиях сырьевой зоны ПАО "Бель Шостка Украина".
The improving the efficiency of dairy cattle in the agricultural enterprises of raw zone PAO "Shostka Belle Ukraine"
Автори: Назаренко, Юлія Валентинівна
Маслак, Олександр Миколайович
Чекан, Олександр Миколайович
Божко, Наталія Володимирівна
Назаренко, Юлия Валентиновна
Маслак, Александр Николаевич
Чекан, Александр Николаевич
Божко, Наталья Владимирова
Nazarenko, Julia Valentinovna
Maslak, Aleksandr Nikolaevich
Chekan, Aleksandr Nikolaevich
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Ключові слова: молочне скотарство
гігієна
відтворення та здоров’я
молочное скотоводство
гигиена
воспроизводство и здоровье
dairy breeding
hygiene
reproduction and health
Дата публікації: 2014
Видавець: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Підвищення ефективності молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах сировинної зони ПАТ "Бель Шостка Україна" : звіт про виконання науково-дослідної роботи [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, О. М. Маслак, О. М. Чекан, Н. В. Божко. - Суми : Сумський НАУ, 2014. - 50 с.
Короткий огляд (реферат): Результатами даної науково-дослідної роботи є: проведення аудиту молочного скотарства в базових підприємствах за напрямом, ветеринарна медицина, годівля тварин, підвищення якості продукції, економіка галузі; проведення досліджень в базових підприємствах, а саме: загального бактеріального осіменіння (КМАФАнМ), визначення групи кишкових паличок, визначення вмісту залишкових антибіотиків, визначення вмісту соматичних клітин, визначення інгибіруючих речовин, визначення стійкості мікрофлори до антибіотиків в кожному конкретному господарстві при маститах та метритах, проведення біохімічних досліджень крові при порушенні обміну речовин для корегування раціону, визначення забруднення кормів спорами мікроскопічних грибів та їх токсинами; підготовка рекомендацій щодо підвищення ефективності виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах сировинної зони ПАТ «Бель Шостка». Результатами данной научно-исследовательской работы являются: проведение аудита молочного скотоводства в базовых предприятиях по направлению, ветеринарная медицина, кормление животных, повышение качества продукции, экономика отрасли; проведение исследований в базовых предприятиях, а именно: общего бактериального обсеменения (КМАФАнМ), определение группы кишечных палочек определение содержания остаточных антибиотиков, определение содержания соматических клеток, определение ингибирующих веществ, определение устойчивости микрофлоры к антибиотикам в каждом конкретном хозяйстве при маститах и метритах, проведения биохимических исследований крови при нарушении обмена веществ для корректировки рациона, определение загрязнения кормов спорами микроскопических грибов и их токсинами; подготовка рекомендаций по повышению эффективности производства молока в сельскохозяйственных предприятиях сырьевой зоны ПАО «Бель Шостка».
Опис: The results of this research work are: audit of dairy cattle breeding in the underlying companies in the direction of veterinary medicine, animal nutrition, improving product quality, Economics of the industry; conducting research in the core businesses, namely: the total bacterial seeding (QMAFAnM), the definition of the group of coliform determination of residual antibiotics, the definition of the content of somatic cells, the definition gibralta substances, determination of resistance of microorganisms to antibiotics in each specific sector when mastitis and metritis, biochemical studies of blood when your metabolism is to adjust the diet, determination of contamination of feed with spores of microscopic fungi and their toxins; preparation of recommendations for improving the efficiency of milk production in agricultural enterprises resource area PJSC "Bel Shostka".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2684
Розташовується у зібраннях:Звіти з науково-дослідної роботи

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Назаренко Ю.В. Підвищення ефективності молочного скотарства.pdf2,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок