DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Наукові праці >
Навчально-методичні матеріали >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2676

Назва: Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгу
Інші назви: Методические рекомендации по применению прослеживаемости для контроля безопасности пищевых продуктов в пищевой цепи.
Guidelines on the application of traceability for food safety in the food chain
Автори: Касянчук, В. В.
Бергілевич, О. М.
Новожицька, Ю. В.
Марченко, А. М.
Єфімова, O. М.
Ротаєнко, Ю.
Касянчук, В. В.
Бергилевич, А. Н.
Новожицкая, Ю. В.
Марченко, А. Н.
Ефимова, O. Н.
Ротаенко, Ю.
Kasianchuk, V.
Berhilevych, O.
Novogitskaja, U.
Marchenko, A.
Efimova, O.
Rotaenko, Y.
Ключові слова: простежуваність
безпечність харчових продуктів
харчовий ланцюг
прослеживаемость
безопасность пищевых продуктов
пищевая цепь
traceability
food safety
food chain
Дата публікації: 2014
Видавець: Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгу [Електронний ресурс] / В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, Ю. В. Новожицька [та ін.]. - К. : Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, 2014. - 34 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгу розраховані на офіційних осіб, що здійснюють контроль виробництва продовольчої сировини та харчових продуктів на відповідність вимогам харчового законодавства, спеціалістів регіональних, обласних, районних та міжрайонних спеціалізованих державних лабораторій ветеринарної медицини, слухачів факультетів післядипломного навчання, науковців, викладачів та студентів вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації зі спеціальності "Ветеринарна медицина". Методические рекомендации по применению прослеживаемости для контроля безопасности пищевых продуктов в пищевой цепи рассчитаны на официальных лиц, осуществляющих контроль производства продовольственного сырья и пищевых продуктов на соответствие требованиям пищевого законодательства, специалистов региональных, областных, районных и межрайонных специализированных государственных лабораторий ветеринарной медицины, слушателей факультетов последипломного обучения, научных работников, преподавателей и студентов высших учебных заведений III - IV уровней аккредитации по специальности "Ветеринарная медицина".
Опис: Guidelines on the application of traceability for food safety in the food chain designed for officials who oversee the production of foodstuffs and food to meet the requirements of food law, specialist regional, provincial, district and inter-district specialized government laboratories Veterinary Medicine, Faculty of Postgraduate students education, scholars, teachers and students of higher educational institutions III - IV accreditation specialty "Veterinary Medicine".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2676
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок