DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >
Наукові праці >
Звіти з науково-дослідної роботи >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2668

Назва: Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней
Інші назви: Уменьшение потерь живой массы и сохранения качества мяса в процессе транспортировки и забоя свиней.
The reducing loss of body weight and preserving of meat quality during transport and slaughter pigs
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Ключові слова: свинина
якість м’яса
забійна маса
свинина
качество мяса
убойная маса
pork
quality of meat
carcass mass
Дата публікації: 2015
Видавець: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней [Електронний ресурс] : звіт про виконання науково-дослідної роботи / Н. В. Божко, В. І. Тищенко. - Суми : Сумський НАУ, 2014. - 50 с.
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження впливу транспортування на якість м’яса свиней білої великої породи, а також тривалості їх голодної витримки перед забоєм. Встановлено, що транспортування свиней на забій на відстань 100 і більше кілометрів супроводжується значною втратою живої маси. Проведены исследования влияния транспортировки на качество мяса свиней белой крупной породы, а также их продолжительности их голодной выдержки перед убоем. Установлено, что транспортировка свиней на убой на расстояние 100 и более километров сопровождается значительной потерей живой массы.
Опис: Conducted research on the impact of transport on meat quality of pigs of large white breed, as well as their length of their hungry extracts prior to slaughter. It is established that the transport of pigs for slaughter at a distance of 100 km and more accompanied by a significant loss in body weight.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2668
Розташовується у зібраннях:Звіти з науково-дослідної роботи

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Божко Н. В. Зменшення втрат живої маси.pdf455,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок