DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >

Перегляд зібрання за групою - Автори Shkromada, O. I.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Амінокислотний склад та біологічна цінність м’яса свиней за використання запропонованого комплексу дезінфікуючих засобівШкромада, О. І.; Улько, Л. Г.; Шкромада, О. И.; Улько, Л. Г.; Shkromada, O. I.; Ylko, L. G.
2014Бактерицидна активність препарату «Біоцидін»Шкромада, О. І.; Шкромада, О. И.; Shkromada, O. I.
10-лип-2012Біоцидна добавка до цементно-піщаного розчинуШкромада, Оксана Іванівна; Бордунова, Ольга Георгіївна; Чіванов, Вадим Дмитрович; Вакал, Сергій Васильович; Золотарьов, Олексій Єгорович; Шкромада, Оксана Ивановна; Бордунова, Ольга Георгиевна; Чиванов, Вадим Дмитриевич; Вакал, Сергей Васильевич; Золотарев, Алексей Егорович; Shkromada, O. I.; Bordunova, O. G.; Chivanov, V. D.; Vakal, S. V.; Zolotarev, A. Е.
2014Визначення антимікробної активності препарату «Біоцидін»Шкромада, О. І.; Долбаносова, Р. В.; Шкромада, О. И.; Долбаносова, Р. В.; Shkromada, O. I.; Dolbanosova, R. V.
2014Визначення фенольного коефіцієнту та білкового індексу дезінфектанту БідезШкромада, О. І.; Шкромада, О. И.; Shkromada, O. I.
2011Дезінфектанти нового покоління для санітарної обробки будівельних матеріалівШкромада, О. І.; Шкромада, О. И.; Shkromada, O. I.
2012Дослідження властивостей біоцидної добавки до цементно-піщаного розчинуШкромада, О. І.; Шкромада, О. И.; Shkromada, O. I.
2013Дослідження впливу дезінфектанту БІ-ДЕЗ тм на свиней та мікроклімат приміщень. Исследование влияния дезинфектанта БИ-ДЕЗ тм на свиней и микроклимат помещенийШкромада, О. І.; Шкромада, О. И.; Shkromada, O. I.
2015Фізико-хімічний склад м’яса свиней при застосуванні комплексу дезінфектантівШкромада, О. І.; Шкромада, О. И.; Shkromada, O. I.
2016Якість та безпечність свинини залежно від використаних дезінфектантівСкляр, О. І.; Шкромада, О. І.; Нечипоренко, О. Л.; Скляр, А. И.; Шкромада, О. И.; Нечипоренко, А. Л.; Sklar, A. I.; Shkromada, O. I.; Nechyporenko, O. L.
Відображення результатів від 1 до 10 із 10

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок