DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >

Перегляд зібрання за групою - Автори Radchuk, O. V.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Визначення діаметра ядра фонтануючого шаруРадчук, О. В.; Сабадаш, С. М.; Радчук, О. В.; Сабадаш, С. М.; Radchuk, O. V.; Sabadash, S. M.
2015Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушкиСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Savchenko-Pererva, M. Y.; Radchuk, O. V.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2014Повышение надежности обеспечения энергией ветроустановками малой мощности конструкторско-технологическими методамиРожкова, Л. Г.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Радчук, О. В.; Rozhkova, L. G.; Radchuk, O. V.
10-вер-2012Пристрій для термічної обробки бобів соїПлавинська, Світлана Володимирівна; Радчук, Олег Володимирович; Кіндя, Валерій Ілліч; Плавинський, Володимир Іванович; Плавинская, Светлана Владимировна; Радчук, Олег Владимирович; Киндя, Валерий Ильич; Плавинский, Владимир Иванович; Plavynska, S. V.; Radchuk, O. V.; Kindia, V. I.; Plavynsky, V. I.
1999Розробка методу комплексної оцінки виробничої технологічності структури виробуРадчук, Олег Володимирович; Радчук, Олег Владимирович; Radchuk, O. V.
2012Технологічне обладнання для м’ясної промисловостіРадчук, О. В.; Кацов, В. М.; Радчук, О. В.; Кацов, В. Н.; Radchuk, O. V.; Katsov, V. N.
2012Технологічне обладнання для м’ясної промисловостіРадчук, О. В.; Кацов, В. М.; Радчук, О. В.; Кацов, В. Н.; Radchuk, O. V.; Katsov, V. N.
Відображення результатів від 1 до 7 із 7

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок