DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >

Перегляд зібрання за групою - Автори Bozhko, Natalia Vladimirovna

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 19 із 19
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбасБожко, Наталія Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2016Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки ПекінськоїБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасечный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2017Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиціБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимирова; Тищенко, Василий Иванович; Пасечный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2014Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоємТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктахБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свинейБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
гру-2014Использование антиоксидантов в технологии изготовления комбинированных продуктовБожко, Наталья Владимирова; Божко, Наталія Володимирівна; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2016М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням м’яса качкиБожко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Бордунова, Вікторія Віталіївна; Божко, Наталья Владимировна; Пасечный, Василий Николаевич; Бордунова, Виктория Витальевна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaovich; Bordunova, Victoria Vitaliivna
21-тра-2014Обогащение колбасных изделий биологически активными веществамиБожко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2016Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качкиБожко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шалда, Іван Сергійович; Божко, Наталья Владимировна; Пасечный, Василий Николаевич; Шалда, Иван Сергеевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaovich; Shalda, Ivan Sergeevich
16-гру-2015Перспективи створення композицій антиоксидантної діїБордунова, Вікторія Віталіївна; Божко, Наталія Володимирівна; Бордунова, Виктория Витальевна; Божко, Наталья Владимировна; Bordunova, Victoria Vitalievna; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2014Підвищення ефективності молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах сировинної зони ПАТ "Бель Шостка Україна"Назаренко, Юлія Валентинівна; Маслак, Олександр Миколайович; Чекан, Олександр Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Маслак, Александр Николаевич; Чекан, Александр Николаевич; Божко, Наталья Владимирова; Nazarenko, Julia Valentinovna; Maslak, Aleksandr Nikolaevich; Chekan, Aleksandr Nikolaevich; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015Порівняльна оцінка м’ясних якостей бугайців симентальської породи залежно від умов їх вирощуванняТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Володимирівна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna
15-лис-2015Разработка технологии изготовления вареной колбасы с применением композиции натуральных антиоксидантовБожко, Наталья Владимировна; Божко, Наталія Володимирівна; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2016Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчуванняТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимирова; Пасечный, Василий Николаевич; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2014Сокращение потерь рыбы-сырца при транспортировкеБожко, Наталья Владимирова; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
15-лис-2015Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской областиТищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna
16-гру-2015Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин з антиокислювальними властивостямиБожко, Наталія Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015Характер харчування та розвиток цьоголіток коропа різного породного походженняБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
Відображення результатів від 1 до 19 із 19

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок