DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >

Перегляд зібрання за групою - Автори Bozhko, N. V.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Біологічна хіміяКіндя, Валерій Ілліч; Божко, Наталія Володимирівна; Киндя, Валерий Ильич; Божко, Наталья Владимировна; Kinda, V. I.; Bozhko, N. V.
2012Біологічна хіміяКіндя, Валерій Ілліч; Божко, Наталія Володимирівна; Киндя, Валерий Ильич; Божко, Наталья Владимировна; Kinda, V. I.; Bozhko, N. V.
2010Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизиТищенко, В. І.; Божко, Н. В.; Бердіна, І. В.; Тищенко, В. И.; Божко, Н. В.; Бердина, И. В.; Tischenkо, V. I.; Bozhko, N. V.; Bеrdinа, I. V.
2011Перспективи розведення широколапого річкового ракаТищенко, В. І.; Божко, Н. В.; Коверга, В. В.; Тищенко, В. И.; Божко, Н. В.; Коверга, В. В.; Tischenkо, V. I.; Bozhko, N. V.; Koverga, V. V.
2011Резерви отримання яловичиниТищенко, В. І.; Божко, Н. В.; Тищенко, В. И.; Божко, Н. В.; Tischenko, V. I.; Bozhko, N. V.
2012Технологія зберігання, консервування та переробки м’ясаТищенко, В. І.; Божко, Н. В.; Тищенко, В. И.; Божко, Н. В.; Tischenkо, V. I.; Bozhko, N. V.
2016Якість та технологічні властивості свинини, що надходить на переробні підприємства Сумської областіТищенко, В. І.; Тищенко, В. И.; Tishchenko, V. I.; Божко, Н. В.; Божко, Н. В.; Bozhko, N. V.
Відображення результатів від 1 до 7 із 7

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок