DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >

Перегляд зібрання за групою - Автори Цигура, Вікторія Вікторівна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 11 із 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Аналіз чинників, які впливають на якість свининиЦигура, Вікторія Вікторівна; Цигура, Виктория Викторовна; Tsyhura, ViktoriiaVictorovna
2017Влияние направленных рационов на химический состав свининыЦигура, Виктория Викторовна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Tsyhura, Viktoriia
2017Вплив cпрямованих раціонів годівлі на регулювання якісних показників свининиВіннікова, Людмила Григорівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Винникова, Людмила Григорьевна; Цигура, Виктория Викторовна; Vinnikova, Lyudmila; Tsyhura, Viktoriia
2017Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогуртуНазаренко, Юлия Валентиновна; Кітченко, Людмила Миколаївна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Китченко, Людмила Николаевна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Nazarenko, J. V.; Kitchenko, L. N.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V.
2017Вплив спрямованого годування на амінокислотний склад м’ясаВіннікова, Людмила Григорівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Винникова, Людмила Григорьевна; Цигура, Виктория Викторовна; Vinnikova, Lyudmila; Tsyhura, Viktoriia
2015Дослідження фізико-хімічних показників якості свининиЦигура, Вікторія Вікторівна; Цигура, Виктория Викторовна; Tsyhura, ViktoriiaVictorovna
26-гру-2016Комбінована варена ковбаса з м’ясом риби «Василівська»Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Горбач, Владислав Леонідович; Назаренко, Юлія Володимирівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Уханова, Ірина Миколаївна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Горбач, Владислав Леонидович; Назаренко, Юлия Владимировна; Цигура, Виктория Викторовна; Уханова, Ирина Николаевна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Gorbach, Vladyslav Leonidovich; Nazarenko, Yuliya Vladimirovna; Tsyhura, Viktoriya Victorovna; Ukhanova, Iryna Mykolaivna
25-лис-2016М'ясовмісна варена ковбаса "Качина"Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Бордунова, Вікторія Віталіївна; Назаренко, Юлія Володимирівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Уханова, Ірина Миколаївна; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Бордунова, Виктория Витальевна; Назаренко, Юлия Владимировна; Цигура, Виктория Викторовна; Уханова, Ирина Николаевна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bordunova, Viktоria Vitalievna; Nazarenko, Yuliya Vladimirovna; Tsyhura, Viktoriia Victorovna; Ukhanova, Iryna Mykolaivna
25-лис-2016М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські»Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Шалда, Іван Сергійович; Назаренко, Юлія Володимирівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Уханова, Ірина Миколаївна; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Шалда, Иван Сергеевич; Назаренко, Юлия Владимировна; Цигура, Виктория Викторовна; Уханова, Ирина Николаевна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Shalda, Ivan Sergeevich; Nazarenko, Yuliya Vladimirovna; Tsyhura, Viktoriya Victorovna; Ukhanova, Iryna Mykolaivna
2017Способи подовження термінів зберігання йогуртуКітченко, Людмила Миколаївна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Китченко, Людмила Николаевна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Kitchenko, L. N.; Nazarenko, J. V.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V.
лис-2014Фактори, які впливають на технологічні властивості м’яса в передзабійний періодЦигура, Вікторія Вікторівна; Цигура, Виктория Викторовна; Tsigura, Viktоriуa
Відображення результатів від 1 до 11 із 11

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок