DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >

Перегляд зібрання за групою - Автори Пасічний, Василь Миколайович

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meatBozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasily Nikolaevich; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич
2016Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки ПекінськоїБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасечный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2017Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиціБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимирова; Тищенко, Василий Иванович; Пасечный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2016М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням м’яса качкиБожко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Бордунова, Вікторія Віталіївна; Божко, Наталья Владимировна; Пасечный, Василий Николаевич; Бордунова, Виктория Витальевна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaovich; Bordunova, Victoria Vitaliivna
2016Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качкиБожко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Шалда, Іван Сергійович; Божко, Наталья Владимировна; Пасечный, Василий Николаевич; Шалда, Иван Сергеевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaovich; Shalda, Ivan Sergeevich
2016Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчуванняТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимирова; Пасечный, Василий Николаевич; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaovich
Відображення результатів від 1 до 6 із 6

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок