DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >

Перегляд зібрання за групою - Автори Кітченко, Людмила Миколаївна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогуртуНазаренко, Юлия Валентиновна; Кітченко, Людмила Миколаївна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Китченко, Людмила Николаевна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Nazarenko, J. V.; Kitchenko, L. N.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V.
2017Значення мембранних процесів у технології виробництва сирівНазаренко, Юлія Валентинівна; Кітченко, Людмила Миколаївна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Китченко, Людмила Николаевна; Nazarenko, J. V.; Kitchenko, L. N.
2017Способи подовження термінів зберігання йогуртуКітченко, Людмила Миколаївна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Китченко, Людмила Николаевна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Kitchenko, L. N.; Nazarenko, J. V.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V.
2017Удосконалення технології дрібного твердого сиру з метою виробництва на малих сироробних підприємствахКітченко, Людмила Миколаївна; Китченко, Людмила Николаевна; Ludmila Kitchenko
Відображення результатів від 1 до 4 із 4

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок