DSpace Eлектронний репозиторій Сумського НАУ
 

Sumy National Agrarian University >

Перегляд зібрання за групою - Автори Гринёва, Д. В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 19 із 19
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Influence of quality of washing of technological line of production of milk on contamination of raw materialHrynova, D. V.; Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.
2016Аccumulation of vitamin E in the meat of quail in its different doses in a dietYevlash, V. V.; Hrynova, D. V.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.
2015Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктівКосолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.
2-кві-2015Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктівКосолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.
2015Витамин Е в яйцах и мясе перепелаГринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2014Влияние санитарного состояния технологической линии производства молока на его качествоГорбатенко, Л. И.; Гриньова, Д. В.; Горбатенко, Л. І.; Гринёва, Д. В.; Gorbatenko, L. I.; Hrynova, D. V.
кві-2014Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з ньогоГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2014Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з ньогоГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2014Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з нього (Біла Церква)Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном ЕГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном ЕГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2013Качество молока в Украине и вероятные причины его ухудшенияГринёва, Д. В.; Гриньова, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Корисні властивості продуктів перепелівництваГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Корисні властивості продуктів перепелівництваГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушкиСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Savchenko-Pererva, M. Y.; Radchuk, O. V.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2014Підвищення продуктивності самок перепелаГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
16-гру-2015Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелівГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
8-вер-2015Функціонально-технологічні властивості м’яса перепелаГриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.; Nazarenko, Y. V.
2014Чи можна використовувати властивості горобини у молочній промисловості?Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
Відображення результатів від 1 до 19 із 19

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок